Decolorarea părului este un tratament popular care poate fi făcut într-un salon de înfrumusețare. Cu toate acestea, este important să știți cum să obțineți aspectul dorit și ce efecte poate avea asupra părului dumneavoastră.

Cum se realizează decolorarea părului

Decolorarea părului se realizează prin utilizarea unei soluții decolorante care se aplică pe păr și se lasă să stea o anumită perioadă de timp. După aceasta, părul va fi spălat și orice culoare rămasă va fi îndepărtată. Acest proces poate fi repetat până când se obține rezultatul dorit.

Efectele decolorării părului

Decolorarea părului îl poate face mai poros și îl poate deteriora, ceea ce va duce la fire mai slabe și la rupere în timp. Acest lucru poate provoca, de asemenea, nuanțe arămii în părul tău dacă nu este întreținut corespunzător. Dacă vă decideți să folosiți această metodă, atunci asigurați-vă că vă tundeți regulat, astfel încât să nu devină prea lungi sau imposibil de manevrat.

Ați auzit despre el, l-ați văzut, dar nu sunteți sigură cum să obțineți acest look. Decolorarea părului este la modă, dar ce înseamnă asta? Și cum poți obține acest look?

Decolorarea părului este o formă de artă. Este nevoie de un echilibru delicat de îndemânare și tehnică pentru a obține rezultatul perfect – și aici intervine un profesionist Antica Hair Studio.

Un salon de înfrumusețare este cel mai bun loc pentru decolorarea părului, deoarece acesta dispune de instrumentele, produsele și expertiza necesare pentru ca părul tău să arate ca și cum ar fi ieșit dintr-o revistă sau de pe ecranul unui film.

Dacă vă gândiți să vă decolorați părul, iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont:

  1. Află ce tip de păr ai.
  2. Asigură-te că salonul folosește un produs special care va garanta că părul tău nu se va deteriora după ce va fi decolorat. Acest lucru este deosebit de important dacă ai părul închis la culoare sau vopsit negru și vrei să te faci blondă.
  3. Asigură-te că stilistul tău are experiență cu tehnicile de decolorare și știe cum să le folosească pe diferite tipuri de păr. Întreabă-l ce îți recomandă; el te va putea ghida în acest proces și îți va da sfaturi pe parcurs.

Nu uitați de întreținere!

Dacă plănuiești să menții culoarea pentru perioade lungi de timp, asigură-te că aceasta se estompează uniform, astfel încât să arate natural.

Decolorarea părului acasă poate fi dificilă. Este ușor să greșești, iar părul poate să pară peticit sau neuniform – nu aspectul pe care îl dorești!

De asemenea, trebuie să știți că decolorarea vă poate deteriora părul dacă nu se face în mod corespunzător sau dacă nu urmați cu atenție instrucțiunile. Decolorarea ar trebui să se facă cât mai rar, deoarece poate provoca rupere și vârfuri despicate dacă este folosită foarte des.

Este întotdeauna o idee bună să îți întrebi stilistul ce îți recomandă. Există multe tipuri diferite de soluții de decolorare disponibile și toate au efecte diferite asupra părului. Stilistul dvs. vă poate ajuta să alegeți cea mai bună soluție pentru tipul dvs. de păr și pentru nevoile dvs.

Dacă părul tău a fost deteriorat de soare, decolorarea poate fi un mod eficient de a-l repara. Cu toate acestea, dacă vă decolorați frecvent părul, acest lucru vă poate deteriora și mai mult părul. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să vă decolorați părul la doar în saloane și ținând cont de sfatul stilistului.