Trecerea anilor lasa urme greu de mascat cu ajutorul produselor cosmetice si tocmai de aceea este recomandat sa incepeti sa apelati la sprijinul specialistilor.

Corectarea estetice cu ajutorul unui tratament cu acid hialuronic riduri este o procedura foarte comuna la ora actuala si este o solutie de intinerire a pielii, prezentand rezultate excelente pe termen lung si cu efect imediat. Aceasta este o procedura rapida, usoara, minim invaziva si se poate realiza intr-o singura sedinta.

Rezultatele pe care acidul hialuronic le confera sunt excelente si tocmai de aceea tratamentul de umplere a ridurilor cu ajutorul acestuia este unul dintre cele mai solicitate la ora actuala pentru refacerea volumului facial, prevenirea adancirii ridurilor si redarea aspectului tanar al fetei.

Pentru netezirea ridurilor exista o serie de variante la care pacientii pot apela, insa cea mai potrivita dintre aceasta este acidul hialuronic. Acesta tehnica se va realiza cu ajutorul unei canule atraumatice, care reduce la minimum riscul aparitiei echimozelor sau al efectelor secundare.

Tratamentul cu acid hialuronic se recomanda pentru corectarea ridurilor nazogeniene, umplerea cearcanelor, corectarea zonei de deasupra buzei superioare, corectarea ridurilor de pe frunte si de la nivelul sprancenelor, precum si pentru refacerea volumului facial si a ridurilor care coboara de la coltul gurii in jos. De asemenea, acesta se mai recomanda si pentru a reface conturul maxilar si a reface volumul barbiei.

Datorita faptului ca este secretat si de corpul uman, acidul hialuronic nu prezinta riscuri. Acesta va fi ulterior absorbit de catre corpul uman. Acidul hialuronic se foloseste foarte des pentru umplerea termica si este un produs durabil. Acesta se gaseste sub forma unor geluri injectabile, care o data introduse in interiorul pielii vor corecta ridurile si vor reface cutele faciale. Buzele vor fi redefinite si astfel se va conferi o senzatie de naturalete a pielii.

Acidul hialuronic se mai numeste si „burete molecular” si are o capacitate foarte mare de hidratare. Ca urmare a scaderii nivelului de acid hialuronic in piele, aceasta se deshidrateaza, iar pielea devine ridata si imbatranita.

Tratamentul de injectare cu acid hialuronic riduri se realizeaza cu ajutorul unei anestezii locale si dureaza pana la 15 minute. Rezultatele sunt vizibile imediat si se mentin pana la 6 luni sau mai mult timp, in functie de metabolismul pacientului si stilul acestuia de viata.

Pacientul va trebui sa tina cont de o serie de recomandari inainte de efectuarea tratamentului. Astfel, cu o saptamana inainte de data sedintei se va inceta administrarea de anticorpi, coagulante, antiinflamatoare si vitamina C. Dupa efectuarea tratamentului se va recomanda evitarea exercitiilor solicitante si a expunerii la temperaturi extreme, precum si evitarea consumului de alcool in urmatoarele 24 de ore.

Ridurile apar ca urmare a unei serii de cauze, incepand de la inaintarea in varsta, pana la fotoimbatranirea sau un stil de viata nesanatos. Factorii de mediu, dar si anumite alegeri personale precum dietele, fumatul, expunerea prelungita la soare, hormonii si topirea tesutului adipos, toate conduc la aparitia ridurilor. Pielea este mai deshidratata, apare laxitatea cutanata, iar cantitatea de colagen scade. Prin urmare, pielea isi pierde din volum, este mai putin neteda, iar stralucirea acesteia dispare.

Pentru a afla mai multe informatii despre tratament riduri acid hialuronic si pentru a planifica o programare, puteti apela cu incredere la Clinica Zone Medical Estet. Specialistii coordonati de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica și estetica au suficienta experienta in domeniu si sunt pregatiti sa va ofere toate recomandarile pentru a incepe demersurile si pentru a va ajuta sa va corectati imperfectiunile. Cu ajutorul specialistilor de la clinica veti primi toate informatiile cu privire la cum puteti corecta urmele lasate de trecerea timpului si perioada necesara de refacere dupa efectuarea fiecarui tratament.

Pentru programarea consultatiilor ne puteți contacat la

Zone Medical Estet

Clinica Estetica Bucuresti

Tel 0761640626