Modul în care te îmbraci şi felul în care asortezi accesoriile, te reprezintă. Astfel, este important să ai cele mai inspirate ţinute şi să poţi să te exprimi liber. Dacă adori bijuteriile, poţi să descoperi colecţii întregi din care poți alege de pe site-ul Bijuteria Matarangă. Iată care este bijuteria masculină potrivită pentru diverse tipuri de outfit-uri şi modul în care poţi să îţi schimbi look-ul foarte repede, modificând accesoriile:

Dacă alegi să porţi costum elegant, poţi purta butoni sau o brăţară elegantă

Costumul masculin este foarte elegant. Poţi să îl foloseşti în diverse tipuri de situaţii şi vei putea obţine prestanţă, respect. Costumul elegant poate fi purtat la orice tip de eveniment deosebit. Pentru a avea o imagine impecabilă poţi folosi butoni din aur sau o brăţară, în funcţie de stilul cămăşii folosite. Astfel, cămaşa pentru butoni este special construită astfel încât să poţi utiliza acest accesoriu masculin care denotă eleganță. Însă poţi alege şi o bratara barbati realizată din aur alb sau galben. O să te simţi foarte bine atunci când folosești accesoriile potrivite pentru evenimentul la care participi.

Dacă ai un outfit pentru un party, poţi alege să porţi cercei groşi sau un lanţ gros şi special

Îmbrăcămintea pentru party este una care lasă loc creativităţii şi care îţi permite să exprimentezi foarte mult. Aşadar, poţi să te bucuri de suprapuneri de haine, de croieli asimerice şi de accesoriile care să fie pe placul tău. Alege să porţi cercei groşi, bandană sau lanţuri la pantaloni. De asemenea, un lanţ din aur poate să fie purtat alături de o cămaşă descheiată. Poţi alege un lanţ gros, cu zale mari sau cu un model modern. De asemenea, poţi opta pentru alăturarea mai multor lanţuri pentru a construi o imagine lejeră.

O ţinută de zi cu zi poate să fie asortată cu un lanţ simplu

Pentru hainele pe care le porţi zilnic, casual, poţi alege un look minimalist. Poartă lanţul de aur preferat şi poţi să te bucuri de o stare de bine de oricâte ori poţi combina cămăşile din materiale naturale, cu pantalonii preferaţi şi cu bocanci sau cu pantofi sport.

Poartă o brăţară din zale sau una cu model deosebit atunci când porţi o ţinută smart-casual la birou

Ţinutele smart-casual sunt foarte des utilizate pentru beneficiile pe care le aduc. Astfel, o asemenea combinaţie vestimentară este uşor de purtat pentru că îţi permite să ai lejeritate, precum şi un look potrivit muncii în cadrul unui birou. Poţi adăuga o brăţară cu zale medii și cât mai fin pentru o asemenea ţinută. O să fie potrivită pentru accesorizarea zilnică, indiferent de hainele pe care te-ai hotărât să le porți.

Inelele masculine pot să fie folosite dacă ai blugi şi cămasă din in

Dacă ai un stil care implică pantalonii de blugi şi diverse tipuri de cămăşi din materiale naturale, atunci poţi să foloseşti şi inelele de mai multe dimensiuni cu pietre sau fără şi cu forme speciale.