Reflexologia este o formă de fizioterapie care se ocupă cu presiunea asupra picioarelor, urechilor și mâinilor. Este o practică chineză străveche care în ultimii ani a devenit din ce în ce mai populară ca tratament holistic. Se bazează pe teoria că anumite puncte din corp sunt conectate la anumite organe și sisteme ale corpului. De exemplu, ficatul este situat în arcul piciorului. Prin exercitarea unei presiuni asupra punctului, se activează sistemul parasimpatic.

Reflexologia ajută organismul să se vindece singur prin îmbunătățirea circulației sângelui, prin reducerea stresului și eliminarea oricărui tip de durere în talpa piciorului, precum și restabilirea echilibrului organismului. Combinată cu forme moderne, mai puțin tradiționale de medicină, reflexologia are multe de oferit pentru bunăstarea oamenilor. Pacienții care și-au pus încrederea în ea (întotdeauna în combinație cu ajutorul medical modern) raportează o viață mai bună și niveluri crescute de bunăstare.

Nu trebuie să confundăm reflexologia cu masajul sau alte practici tradiționale precum reiki. Ar fi mai aproape de acupunctură, unde anumite zone ale corpului sunt activate pentru a oferi multe beneficii. Fotoliile de masaj ameliorează bolile: oboseală fizică, durerile articulare, stresul emoțional și tulburările circulatorii. Fotoliile de masaj sunt folosite în birouri pentru a crește eficiența angajaților. Și acasă pentru a calma epuizarea și pentru a menține sănătatea. Scaunul de masaj este o sursă puternică de energie.

Cel mai complet masaj al picioarelor. Reflexologie

Pe lângă role, fotoliul de masaj oferă și o rolă de masaj pentru picioare. Ambele unităţi sunt dotate cu rola de reflexoterapie care se roteşte şi frământa tălpile, stimulând în acelaşi timp punctele de acupunctura ale tălpii picioarelor. Mecanismul se mişca stânga/dreapta cu rolele pe tălpi. Prin rulmenţi, masaj cu aer şi role pentru picioare, fotoliul de masaj oferă un masaj inegalabil al picioarelor. Fotoliul de masaj Fujiiryoki JP-1100 combină cea mai recentă tehnologie japoneză pentru a oferi clienților unul dintre cele mai bune scaune de masaj de pe piață. Înțelege problemele fiecărui utilizator și le rezolvă pe toate fără excepție, aplicând numeroasele funcții complexe ale mecanismelor sale pentru a ameliora oboseala, odihna și relaxarea.

Masaj Shiatsu

Cel mai avansat program de reflexoterapie plantară la un fotoliu de masaj, sunt mecanismul inteligent pentru rolele de masaj și pernele de compresie a aerului. Lucrând în tandem, se adaptează la ergonomia picioarelor tale. Configurația unică a rolelor permite un masaj complex tălpii picioarelor, întinderea și ameliorarea senzației de rigiditate a picioarelor – de la arcul piciorului până la partea exterioară a piciorului, relaxând mușchii. Pernele de aer imită mâinile unui maseur, iar încălzirea IR va îmbunătăți circulația sângelui.

Masajul cu aer

31 de perne de masaj cu aer sunt exact acolo unde trebuie: intensitatea masajului de compresie a aerului poate fi ajustată individual pentru brațe, umeri, șolduri și picioare. Vei simți o imersiune completă în procesul de masaj, de parcă ar fi fost făcut de un maseur terapeut profesionist. Masajul cu aer se bazează pe repetarea apăsării și strângerii ușoare, apoi eliberarea. Pentru a reproduce puterea și ergonomia masajului manual, exact la fel ca un specialist, sunt necesare nu numai acțiuni repetate, ci și un anumit ritm de alimentare cu aer. Scaunele Fujiiryoki au o funcție de control al fluxului de aer. Un airbag se umple cu aer rapid și instantaneu, în timp ce celălalt se umple lent și treptat.