Ceea ce își doresc multe femei este să poarte ținute sofisticate și elegante, dar fără disconfortul cauzat de pantofii cu toc și fără durerea care persistă multe ore de la purtarea pantofilor. Dar iată că există nenumărate modalități prin care puteți arăta la fel de elegantă, stilată și profesionistă, dar fără să purtați pantofi stiletto. De la balerini, mocasini, pantofi cu talpă plată și vârf ascuțit și până la botine și ghete, opțiunile de încălțăminte cu talpă plată sunt cu adevărat nelimitate și merită explorate dacă doriți să arătați întotdeauna elegantă și cochetă.

Iată 6 ținute vestimentare pe care le puteți adopta fără disconfortul cauzat de pantofii cu toc:

Rochie midi și pantofi cu vârf ascuțit

Încă din anul 2015, vedetele au dovedit că un aspect elegant, demn de covorul roșu nu trebuie să includă o pereche de pantofi stiletto. În viața de zi cu zi, puteți oricând să purtați o rochie midi sau o rochie până la glezne cu o pereche de pantofi cu talpă plată și vârf ascuțit. Data viitoare când doriți să vă îmbrăcați formal, nu vă feriți de pantofii cu talpă joasă. S-ar putea să obțineți o ținută vestimentară mai sofisticată decât v-ați aștepta.

Purtați pantofi inediți

Dacă sunteți de părere că pantofii cu talpă plată sunt prea casual pentru a fi purtați la ținutele mai elegante, optați pentru o pereche de pantofi inediți. Asta poate înseamna pantofi cu finisaj metalic, pantofi cu ornamente aparte sau pantofi cu ținte. Această opțiune de încălțăminte este o alternativă excelentă la tocuri, deoarece impresionează prin feminitate și eleganță.

Adăugați o notă profesională de culoare

Purtarea pantofilor cu toc în fiecare zi la locul de muncă înseamnă disconfort pe parcursul întregului program de lucru, multă durere la finalul zilei și programări infinite la pedichiură. Dar iată că femeile pot arăta la fel de elegant și profesionist fără să poarte perechea standard de pantofi cu toc. O cămașă, o pereche de pantaloni conici și un pardesiu midi pot fi oricând completați cu o pereche de pantofi cu talpă joasă și vârf ascuțit. Dacă optați pentru o cămașă bordo, atunci puteți opta pentru pantofi în aceeași culoare. Dacă imprimeul sacoului conține nuanțe maronii, puteți opta pentru pantofi maro.

Asortați o pereche de ghete la o rochie feminină

Dintre toate modalitățile de a purta încălțăminte cu talpă joasă, există ceva încântător în a purta ghete la o rochie foarte feminină. Puteți opta pentru ghete foarte robuste, cum ar fi Formazione ghete, pe care le veți asorta la o rochie jucăușă, cu volane, pliuri sau alte detalii feminine.

Optați pentru pantofi metalici cu vârf ascuțit

Acest truc este în special util pentru persoanele foarte înalte, deși nu trebuie să fiți deosebit de înaltă pentru a face același lucru. Dacă doriți să vă îmbrăcați elegant și să îi impresionați pe cei din jur cu o ținută sofisticată, optați pentru o rochie lungă, care să atingă podeaua, astfel încât nimeni să nu poată vedea cu exactitate ce pantofi ați ales. În al doilea rând, optați pentru pantofi argintii, cu vârf ascuțit, deoarece acest model de încălțăminte este foarte atrăgător.

Nu în ultimul rând, nu uitați că nu vă oprește nimeni din a purta adidași la un costum. În prezent, adidașii nu se mai limitează exclusiv la plimbările de weekend și nici la antrenamentele de la sală. În prezent, adidașii pot fi purtați la o varietate de ținute casual. Pentru o ținută feminină, dar plină de autoritate, optați pentru un costum complet și o pereche de pantofi sport din piele.