Familia orientală este una dintre cele mai vechi dintre celelalte clase de produse aromatice. Parfumurile arăbești aduc mister și căldură în viața celor care le poartă.

Iată un top parfumuri arăbești, cele mai vândute pentru femei.

Parfum damă Prism

Apa de parfum Emper Prism va deveni un adevărat decor floral al look-ului tău. O aromă strălucitoare de fructe va adăuga culoare și suculență buchetului de parfum. Compoziția se deschide cu o combinație armonioasă de note fructate și florale. Se împletesc strălucitor, emoționează, inspiră, conferă o dispoziție strălucitoare și prospețime de vară. Treptat, iasomia parfumată, trandafirul parfumat, lemnul de santal cald se alătură buchetului parfumat. Silajul de lungă durată este amintit în mod deosebit subtil, datorită combinației magnifice de chihlimbar senzual, vanilie nobilă și mosc atractiv. Acesta este un parfum pentru o persoană veselă și feminină care iubește atenția, complimentele și confortul. Vei fi însoțită de mirosul de bucurie, cochetărie și un flux neîngrădit de o frumusețe inepuizabilă.

Parfum damă Charm Pink Emper

Aromele fructate au un parfum deosebit de colorat care nu numai că evocă emoții plăcute, ci și umple viața de zi cu zi cu culori strălucitoare, diluând rutina și obligându-te să privești lucrurile familiare într-un mod nou. Flora fermecătoare a parfumului Emper Charm va dovedi acest lucru, și prin urmare, după primul puf, totul în jur se va transforma, cânta și va dobândi vibrații strălucitoare. Nuanţele de miere și pere coapte sună superb, combinate cu nuanțe mai serioase de citrice amare de grapefruit. Un trio floral captivant se află în centrul melodiei, care prezintă, de asemenea, accente dulci și balsam de lemn de santal sofisticat. Ceața de vanilie confortabilă și primitoare, care conține un acord clasic ambră-mosc, creează un silaj foarte armonios, senzual și atractiv.

Parfum damă Live Couture

Parfumul luxos, seducător întruchipează imaginea unei femei excentrice, strălucitoare, temperamentală, care iubește să fie în centrul atenției. Acordurile senzuale de flori, combinate cu amărăciunea atractivă de mosc și chihlimbar, creează o compoziție zveltă și bogată, care atrage cu un sunet sonor și clar. Astringența ușoară a lemnului, conferă parfumului o noblețe și splendoare deosebite. Un parfum luminos, de seară, creat pentru o femeie fermecătoare care poate înnebuni orice bărbat cu o singură privire.

Silajul strălucitor, bogat, multifațetat al parfumului încălzește inima, stârnește imaginația și excită sângele. Primele note dezvăluie o aromă delicată de floare de portocal, ylang-ylang și zambile. „Inima” fierbinte a parfumului este plină de dulceața langoarea unui trandafir, de lejeritatea iasomiei și de condimentul lemnului de santal. Baza senzuală a parfumului sună acorduri îmbietoare de mosc și chihlimbar. Câteva picături din acest parfum rafinat transformă o femeie într-o adevărată Zeiță, pentru care nimic nu este imposibil.

Parfum damă Lady Presidente

Cine a spus că o doamnă nu poate fi președinte? Un parfum minunat de la Emper a fost creat pentru femeile cu voință puternică și sofisticate. Eau de Parfum Lady Presidente va cuceri nu numai viitorul electorat, ci va atrage și atenția unui bărbat demn. Chiar și într-o poziție înaltă, poți rămâne feminină, elegantă și incredibil de atractivă.

Compoziția fructat-florală se deschide cu acorduri de portocale citrice, note exotice de mango și dulceață de nectarine. Nufărul, mărul, lotusul senzual și zmeura reprezintă acorduri de inimă. Reprezentanții vii ai notelor de bază – nucă de cocos, mosc și lemn de santal lasă o urmă memorabilă gurmandă după proprietarul lor. Multă vreme le amintește celorlalți de o femeie superbă și uimitor de frumoasă, care este pe drumul ei spre succes.

Parfum arăbesc Dare Woman

Eau de Parfum Dare Pour Famme de la popularul brand Emper este un sunet floral luxos, încadrat de o structură profesională a piramidei olfactive, durabilitate sporită și pereții unei sticle unice de designer. Aroma neîntrecută captivează conștiința proprietarei sale după prima pulverizare, forțând-o să se miște cu mai multă încredere și inspirație către noi culmi, cucerind lumea reală cu perfecțiune și farmec. Prezintă-ți acest miracol fermecător și bucură-te de ușurința imaginilor de zi cu zi, pentru că în compania unor accesorii sofisticate fără greutate, declari ambițiile și preferințele, atât de ușor.