Ceea ce cuiva i se pare sexy poate fi complet anost pentru altcineva. Fiecare fată are ceva atrăgător, trebuie doar să îți descopere acel ceva și să îl pună în valoare. Iată câteva secrete ale sex-appeal-ului:

 • Zâmbește larg. Tuturor ne plac oamenii prietenoși, veseli și deschiși deoarece inspiră încredere. Nu trebuie să înveți un volum întreg de bancuri sau să fi mereu pusă pe glume, este de ajuns să zâmbești. Când râzi de ceva anume, nu fi crispată, ci fă-o cu buzele larg deschise, un râs sincer, natural și din inima. Vei vedea că băieții vor fi tentați să te facă din ce în ce mai des să râzi.
 • Fă un curs de dans. Asemenea concursuri te învață să te miști mai unduitor, să devii conștientă de corpul tău minunat. De exemplu, la dansurile latino, tango sau salsa, implică mai mult contact fizic cu partenerul de dans, te vei obișnui să accepți mult mai ușor atingerile unui alt trup. Plus că, cine știe pe cine ai putea întâlni acolo?
 • Îngrijește-te. Dacă nu ești frumusețea pământului, atunci îngrijește-te pentru a părea că ai fi. Cele înzestrate cu frumusețe de la mama natură sunt mai neglijente uneori, pentru că, la fel ca și manechinele de catwalk care arată bine, orice hidoșenie ar pune pe ele, frumusețea fizică atârnă greu în balanța lor. În cazul celorlalte, este nevoie de mai multă atenție. Poate nu ești cea mai slăbuță, dar ai un ten superb și cea mai fină piele dintre toate prietenele tale. Ori poate nu ai ochii pe care ți i-ai fi dorit, însă ai cele mai frumos pensate sprâncene. Și chiar dacă nu ai cele mai lungi degete, poți avea cele mai îngrijite unghii.
 • Ieși în evidență. Ca să nu treci neobservată când mergi undeva, încearcă să ieși cu ceva în evidență cu ceva. Dacă nu ai o caracteristică fizică de excepție, care să te facă de neuitat, ca de exemplu un păr foarte creț, atunci bazează-te pe alți stimuli. O rochie roșie la petrecere, un râs cristalin la o terasă, sunt lucruri care atrag din start atenția și îți marchează prezența în memoria celorlalți.
 • Curaj să faci greșeli. Oamenii tind sper perfecțiune, însă perfecțiunea este destul de boring prin conformismul și rigiditatea ei. La capătul opus este mult mai fun, dominând creativitatea și haosul. Aplicând acest lucru, nu încerca să fi prea perfectă, o persoană care nu greșește niciodată. În viață sau în pat, fii naturală, întreabă atunci când nu ști ceva și spune întodeauna ce îți place și ce nu. Atunci când o dai în bară, nu e necesar să te enervezi, ci trebuie să ai curaj să râzi și tu de tine împreună cu ceilalți.
 • Mișcă-ți șoldurile. Te întrebi de ce par fetele de catwalk atât de sexy? Ei bine, pentru că au acel mers specific, în care dau din bazin la fiecare pas. Însă asta nu înseamnă că trebuie să defilezi pe stradă ca un manechin, dar este adevărat că dacă „dai din fund” un pic când mergi, vei fi automat mai atrăgătoare pentru cei din jur. Exersează în oglindă, relaxează-ți membrele când mergi, mișcă brațele suficient și nu le ține țepene pe lângă corp, mișcările să fie fluide, să curgă natural.
 • Mărește-ți ochii și gura. E foarte adevărat că băieții preferă tipele naturale celor cu fețe „tencuite”, dar dacă vrei ca efectul asupra lui să fie maxim, trebuie să îți accentuezi anumite trăsături cu ajutorul trusei de machiaj. Este vorba de ochi și de gură. O pereche de ochi mari și limpezi transmit inocență, dorință de protecție. Pentru asta ai nevoie doar de mascara, ce deschide privirea și creează iluzia de ochi mari. Pentru a crea senzația de buze mai groase și voluptoase aplică un strop de gloss incolor.
 • Mergi pe simetrii. Anumite studii demonstrează că cele mai atrăgătoare persoane sunt cele care au chipul și corpul simetrice. Dacă nu ai un chip perfect simetric, nu accentua acest lucru cu coafuri asimetrice, piercinguri faciale, etc. Acest lucru este valabil și pentru haine, asimetriile se potrivesc pe corpuri perfecte, un trup mai puțin atrăgător este de preferat să meargă pe simetrie.
 • Fă-ți un glas mai sexy. Există voci și voci. De unele te poți îndrăgosti, pe altele încerci să le eviți din cauza timbrului neplăcut sau a stridenței. Nu toată lumea se naște cu voce de radio, dar partea bună este că se poate face ceva în privința asta. Gândește-te puțin la cum vorbesc vampele prin filme. Încet, aproape șoptit, lent și un pic mai gros decât în mod normal. Acuma exersează și tu: nu mai vorbi la fel de repede, fă-o pe un semiton mai jos și rostește cuvintele mai clar. Sună un prieten și vezi ce reacție are.
 • Joacă-te cu părul. Băieților le place fetele cu părul lung deoarece le consideră feminine și sexi. Ce poți face este să te joci cu șuvițele, le răsucești absentă pe degete sau chiar le poți prinde ușor între buze. Valabile sunt și trecerea mâinii prin păr, aranjarea cocului, netezire și alte gesturi similare.

Unsexy stuff:

 1. Să îți ascunzi mâinile. Orinde ai fi nu îți ascunde mâinile. Chiar dacă este un lucru căruia nu îi dai importanță, este un lucru în dezavantajul tău. Încheieturile și interiorul brațelor sunt zone percepute de bărbați ca fiind senzual și sexi, la fel ca și zona gâtului sau a cefei.
 2. Să îți vorbești de rău corpul. E indicat un strop de autoironie, iar să faci haz de necaz că nu ai măsuri de model este dovada că ști să iei lucrurile așa cum sunt fără să te enervezi și să faci mare zarvă. Însă să vorbești necontenit despre șunculițele tale, să te plângi și să fi veșnic nemulțumită, este dovada că ai o obsesie.
 3. Să te retragi într-un colțișor. Când mergi în locuri cu multă lume încearcă să nu încremenești toată seara în aceeași poziție. Persoanele interesante sunt cele dinamice și active, nu cele care nu îndrăznesc să își schimbe locul, riscând să fie confundate cu piese de mobilier. Plimă-te, mișcă-te, comunică și dă acazia celor din jur să te admire și să te cunoască. Persoanele în mișcare sunt cele care atrag privirile și captează atenția.

Un ultim truc este să păstrezi întodeauna o doză de mister care intrgiă și îi determină pe cei din jur să își dorească să afle mai multe despre noi, va deveni o provocare pentru ei să te descopere.