Uneori este timpul să le mulțumești prietenilor buni sau să le spui cât sunt de valoroși. Sunt mereu acolo, ajută în situații de urgență și au întotdeauna un umăr de sprijin pentru tine. Surprinde-i cu o livrare de flori anonimă.

Există idei de buchete de flori  minunate pentru acești prieteni foarte speciali, pe care ai putea să-i surprinzi cu o livrare surpriză. Buchetele de flori în diferite dimensiuni și culori pot să vorbească pentru tine. Un foc de culoare care te face fericit – chiar și fără un expeditor: livrare surpriză. Nu contează dacă vrei să spui mulțumesc sau dacă ești îndrăgostit în secret. Florile sunt cadoul ideal care pot aduce bucurie persoanei din inima ta. De fapt, florile proaspete sunt unele dintre cele mai populare cadouri din toate culturile.

Un salut de dragoste foarte special

Imaginează-ți cât de mare este bucuria persoanei dragi din inima ta, atunci când va deschide ușa. La despachetare nu există informații despre cine este expeditorul buchetului de flori proaspete. Expeditorul cadoului este și va rămâne anonim. În principiu, este foarte simplu: decide singur dacă dorești ca livrarea să se facă în mod anonim, adică fără expeditor. Destinatarul nu va găsi nimic care să te dea de gol, cu excepția produsului care a fost comandat. Acesta poate fi buchetul de vis, de exemplu un buchet romantic de trandafiri. Poți lăsa un mesaj numai atunci când comanzi buchetul, dacă este necesar. Aceasta este singura modalitate prin care destinatarul poate afla cine este dăruitorul generos, dacă dorești acest lucru.

Trimite flori în mod anonim și într-un mod romantic

Livrarea florilor la data dorită este importantă și incredibil de practică. Buchetele de flori fără expeditor sunt incitante, stârnesc curiozitatea și arată că ești o persoană creativă. Cu siguranță te vei bucura de alegerea celui mai frumos buchet – cu sau fără o felicitare personală. Trimiterea de flori cu livrare anonimă este una dintre miturile romantice ale timpului nostru. Vei fi admiratorul necunoscut care face avansuri unei femei, fără a te dezvălui.

Există cu greu o figură în istoria literară care să simbolizeze acest mit la fel de bine, ca figura lui Cyrano von Bergerac. Poetul cu nasul lung nu prea îndrăznește să se apropie de femei, motiv pentru care preferă să se sprijine pe abilitățile sale poetice pentru a o cuceri Roxane, pe care și ea îl iubește de fapt.

Astăzi, în timpurile noastre, cu mesaje scurte și e-mailuri fără caracter obligatoriu, ideea de a nu ști cine este expeditorul, este foarte romantică. Dacă vrei să te apropii de dragostea ta în secret sau de o fostă iubită, nu ai neapărat nevoie de o șoaptă poetică, deoarece, aici te ajută internetul și florăria online okflora.ro. La florăria online okflora.ro poți comanda livrare flori în mod anonim, confortabil, persoanei dragi și poți să rămâi complet anonim dacă dorești. Serviciul de livrare surpriză îți păstrează secretul și identitatea, dacă aceasta este dorința ta. Poți atrage atenția asupra ta cu simboluri sau sugestii secrete. Există motive întemeiate pentru a trimite flori și alte cadouri în mod anonim, în afară de timiditate. Femeilor le place în special, ideea unui admirator necunoscut și se simt foarte flatate.