Știai că bărbatul din viața ta te-ar putea aprecia mai mult dacă i-ai oferi flori de ziua lui? Există adevărate campanii pe Internet care încurajează femeile să cumpere și să trimită flori bărbaților cu diverse ocazii speciale. Acest articol îți va arăta cum să faci să-ți suprinzi plăcut omul iubit oferindu-i un cadou floral, pe care îl poți comanda cu ușurință din magazinele online dedicate.

De ce ar trebui să primească și bărbații flori?

O modalitate excelentă de a-i face ziua omului tău mai frumoasă poate fi oferirea unui buchet de flori! Da, da. Ai citit bine. Florile sunt un cadou distractiv și drăguț chiar și pentru un bărbat. Acestea ar putea fi ceva cu adevărat deosebit față de tradiționala cravată sau sticlă cu vin. În plus de asta, buchete pentru bărbați sunt ușor de găsit și de achiziționat dintr-o florărie online. Plasezi o comandă, lași adresa de livrare, achiți și supriza e gata!

Cu excepția situației în care le-ai plantat tu însăți, florile pentru bărbați sunt într-adevăr ceva neobișnuit. Majoritatea bărbaților nu se simte confortabil să accepte flori, dar poate ar trebui să încerce măcar o dată. Ar putea să descopere, cu surpindere, că este un gest care le face plăcere.

Cele mai potrivite flori pentru bărbați au un aspect și un miros distinct, dar nu unul extrem de puternic. Un buchețel de trandafiri negri sau albi, de crizanteme galbene sau iriși violet, completat și complimentat cu o cutie de bunătăți ar putea fi cadoul perfect pentru cel mai iubit pământean din viața ta.

Cum alegi florile potrivite pentru un bărbat?

Tu, ca parteneră a lui, îți cunoști bărbatul mai bine ca oricine altcineva, iar alegerea ta în materia de flori cu scopul de a i le oferi demonstrează cât de bine îl înțelegi și cât de confortabilă este relația dintre voi. Oferă-i un buchet de flori într-o culoare pe care știi că o va aprecia cu adevărat, precum roșul, albul sau negru. Dacă va aprecia gestul, chiar dacă nu știi încă, cu certitudine îți vei da seama cât de curând ce fel de flori preferă și se potrivesc cel mai bine gusturilor lui.

Se spune că bărbații ar fi mai pretențioși decât femeile în ceea ce privește florile. S-ar putea să descoperi că unele flori funcționează mai bine la el decât altele, pentru simplul motiv că seamănă izbitor de tare cu parfumul lui preferat. S-ar putea ca el să aprecieze mai mult mirosul de lavandă decât o faci tu. Atâta vreme cât știi ce îi place și cum să ocolești lucrurile care nu îi plac, te vei descurca de minune.

Există câteva lucruri care pot face sau desface o relație, iar unul dintre acestea poate fi tipul de flori pe care i le oferi. Cu un asemenea gest îți poți dovedi creativitatea în fața bărbatului tău. Ai grijă să incluzi în buchetul lui și câteva flori care îi amintesc de mama lui, cum ar fi florile sălbatice sau trandafirii de exemplu, pentru a-i atinge coarda sensibilă a sufletului. Fii creativă. Fii curajoasă. Și include în viața voastră de cuplu flori ce l-ar putea suprinde chiar și pe cel mai determinat bărbat!