Craciunul este o perioada in care familiile se reunesc pentru a sarbatori impreuna si pentru a petrece timp unul cu celalalt. Pentru multi parinti, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le pot face pentru copiii lor in acest an este sa le ofere un cadou. Fie ca este vorba de o jucarie noua, o carte sau ceva special pe care copilul si l-a dorit, un cadou de Craciun este unul dintre cele mai semnificative daruri pe care un parinte le poate face.

 

Cum sa alegi cadoul de Craciun perfect pentru copilul tau?

 

Atunci cand vine vorba de selectarea cadoului perfect de Craciun pentru copilul tau, poate fi o provocare. La urma urmei, ce iti doresti pentru tine? Ce credeti ca i-ar placea copilului dumneavoastra? Si care sunt interesele si hobby-urile copilului dumneavoastra?

Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti cadoul perfect pentru copilul dvs. in acest sezon de sarbatori:

Ganditi-va la ceea ce ii place copilului dvs.

Daca copilul dvs. adora sa se joace cu papusi, de exemplu, luati in considerare posibilitatea de a-i cumpara o Casuta papusi + accesorii sau un alt obiect legat de papusi. Daca copilului dvs. ii place sa se joace jocuri video, luati in considerare posibilitatea de a-i cumpara un Stand reglabil laptop pentru a se bucura de jocurile lui preferate din propriul pat.

Ganditi-va la activitatile micutului dvs.

Daca copilul dvs. este pasionat de sport, de exemplu, luati in considerare posibilitatea de a-i cumpara un cadou legat de sport. Daca copilul dvs. este pasionat de muzica, luati in considerare posibilitatea de a-i cumpara un instrument nou sau un acordeon cu baterii.

Ganditi-va la ceea ce ii place copilului dvs. acum si la ceea ce i-ar putea placea in viitor.

Daca copilul dvs. este pasionat de dinozauri acum, dar credeti ca ar putea fi interesat de masini in viitor, luati in considerare posibilitatea de a-i cumpara un Dinozaur cu baterii dar si o masinuta cu care sa se joace cand mai creste.

Ganditi-va la ceea ce ar dori copilul dvs. sa aiba ca amintire.

Daca copilului dvs. ii place sa se joace cu o anumita jucarie sau un anumit joc, luati in considerare posibilitatea de a-i cumpara o copie a jucariei sau a jocului, astfel incat sa aiba o amintire a acestuia. Mereu trebuie sa tinem minte ca micutul nostru va creste si va dori sa aiba multe amintiri de cand a fost mic. Pe Jubi am gasit foarte multe cadouri pentru copii, dar si pentru barbati si femei.

Ganditi-va la ceea ce copilul dvs. ar dori sa daruiasca altora.

Daca copilului dvs. ii place sa faca cadouri de Craciun pentru altii, luati in considerare posibilitatea de a-l intreba ce doreste sa faca cu vechile jucarii. Daca acesta doreste sa le doneze, profitati de ocazie si premiati-l pentru gestul sau altruist. Merita recompensat cu alte jucarii mult mai noi si mai potrivite pentru varsta si preferintele sale. Pe langa o recompensa, aveti posibilitatea de a cumpara jucarii pentru a le dona pe langa jucariile vechi ale copilului dvs. Astfel, alti copii lipsiti de posibilitati se vor putea bucura de un Craciun fericit.