Pentru a obtine un efect de ansamblu mai modern si diferit fata de majoritatea incaperilor, se poate apela la profile led. Acestea pot personaliza solutiile de iluminat in asa fel incat sa creeze o stare de bine si o emotie speciala.

Pentru a conferi un nou stil unei incaperi simple sau pentru un eveniment special se poate apela la profile led care corespund unei tematici aparte sau care mascheaza diverse spatii goale. Profilele led prezinta diverse variante de montaj, de la varianta atarnata, pana la cea incastrata sau montata pe mobilier.

In acelasi timp, rolul unor profile led este si de a masca banda led si de a absorbi caldura emananta de aceasta. De cele mai multe ori banda led poate da o nota monotona unei incaperi si doar un profil led poate remedia situatia. Chiar si in spatiile de birouri, profilele led sunt foarte comune si, in timp ce pastreaza atmosfera serioasa din incapere, ajuta si la decorarea acesteia cu detalii care incanta privitorii si le da o stare de bine chiar si in timp ce se afla la locul de munca.

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la solutiile de iluminare pe baza de tehnologie led pentru a economisi costurile de energie electrica si pentru a evita sa investeasca in inlocuirea becurilor uzate cu cele noi. Banda led rezista de pana la 40 de ori mai mult timp decat becurile si astfel nu mai trebuie sa investiti in alte variante de iluminat cat timp aceasta functioneaza perfect. Banda led nu dauneaza mediului inconjurator si in functie de nevoi, rezista si la temperaturi extreme.

La fel si profilele led care o acopera au astfel de proprietati si in fabrici sau spatii industriale, hale sau depozite, aceste solutii de iluminare pot rezista fara intrerupere si sunt imune la vibratii puternice sau diverse socuri. Acest lucru permite o planificare cat mai clara si cat mai buna pe termen lung a resurselor necesare si a capacitatii de iluminare a spatiului fara a intrerupe planul de productie in cazul unor evenimente neprevazute. Exista situatii cand productia este amanata sau diverse stocuri sunt mutate datorita defectiunilor la sistemul de iluminare. Astfel de probleme solicita timp si mai ales resurse financiare pentru a fi rezolvate rapid si pentru a permite astfel reluarea activitatii in conditii optime.

Unele profile led ofera si posibilitatea de a controla intensitatea luminii cu ajutorul unei telecomenzi. In proiectele de tip HORECA, unde emotia si comfortul clientilor se afla in prim plan, clientii sunt incantati sa aibe la dispozitie un astfel de accesoriu care sa le dea senzatia de inovatie si de comfort in cele mai mici detalii.

Pentru a se alinia ultimelor standarde de responsabilitate sociala si pentru a economisi totodata din costuri, diverse industri apeleaza la tehnologia led. Nu numai ca aceasta este durabila si mult mai eficienta decat iluminarea conventionala, insa posibilitatea de a combina partea emotionala cu cea practica permite multor industri sa atinga mai multe obiective simultan.

O gradina poate fi iluminata intr-un mod original vara, insa aceleasi corpuri de iluminat nu au acelasi farmec iarna. Chiar daca tehnologia led rezista la temperaturi minime de pana la -50 grade Celsius sau maxime de pana la 50 grade Celsius, forma si decorul produselor trebuie sa fie adaptate locatiei in proiectele HORECA.

Pentru a avea o perspectiva mai larga asupra profilelor led existente pe piata, fie cu unghiuri predefinite sau cu culori diverse, puteti lua legatura cu angajatii companiei ProfilistLED. Firma infiintata in 2016 are sediul in Turcia si ofera ultimele inovatii in domeniul tehnologiei led.