Tu știi când trebuie să duci mașina la „SPA”? Dar când trebuie să îi verifici sau, și mai complicat, să îi schimbi cauciucurile? Odată cu schimbarea sezonului se impune și schimbarea cauciucurilor.

Dacă obișnuiți să călătoriți mult iarna pe drumuri de munte, adesea înzăpezite, țineți cont că trebuie să aveți cauciucuri de iarnă bune, potrivite pentru mașina voastră. Acum, sunt multe firme care oferă anvelope de iarnă, dar e important să țineți cont de specificațiile mașinii voastre. La Vadrexim găsiți cauciucuri pentru orice mașină.

Nu ezitați să schimbați cauciucurile dacă acestea sunt prea uzate. Acestea se schimbă periodic, de regulă după cinci ani / sezoane de utilizare. Țineți cont și de legislația țării în care circulați, dar și de starea drumurilor.

Asta nu înseamnă că trebuie să nu le verificați deloc între timp sau că le puteți folosi indifferent de experiențele prin care treceți cu mașina. La Vadrexim sunt cele mai bune anvelope, fie că aveți o mașină mica, cu gardă joasă, pe care o scoateți doar la promenade, în zilele însorite de vară, fie că aveți una Off-Road, căreia îi încercați limitele pe drumuri forestiere, greu accesibile.

Dacă se impune schimbarea anuală a cauciucurilor, este de reținut că avum găsiți și anvelope iarnă cu prețuri mici, iar bugetul vostru nu va fo greu încercat nici măcar în această situație. Este important să alegeți locul în care vă simțiți în siguranță atunci când faceți alegerea anvelopelor. Puteți alege în anvelopele de la Vadrexim, iar în sezonul cald, găsiți anvelope pentru orice marcă și mai ales anvelope și jante la prețuri corecte.

Cu ajutorul specialiștilor puteți face o estimare potrivită pentru data la care trebuie să vă schimbați cauciucurile. Nu întârziați în service și găsiți atât asistență de calitate, cât și produse pe măsură.